Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Eszterházy kocka recept, legszívesebben minden nap ezt enném

Eszterházy kocka recept, legszívesebben minden nap ezt enném
hirdetés

Elkészítés:

A tojásokat válasszuk szét. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá. A tojássárgákat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a langyos vizet. Óvatosan forgassuk bele a felvert tojásfehérjét, majd kézi habverővel keverjük hozzá a sütőporral és darált dióval elkevert lisztet.

A masszából süssünk 4 kisebb lapot (vagy, ha szeretnénk, süssünk 2 nagyobb lapot, amelyeket majd félbevágunk). Ehhez 30×40 cm-es tepsit használjunk. A lapokat süssük előmelegített sütőben 180°C-on kb. 10-12 percig, amíg aranybarnák lesznek.

A pudingport keverjük simára a cukorral és a vaníliás cukorral, majd adjuk hozzá a tej egy részét. Keverjük hozzá a maradék tejet, majd folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre a pudingot. Takarjuk le a pudingot fóliával, és hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínt verjük kemény habbá, és apránként keverjük a kihűlt pudinghoz. Adjuk hozzá a darált diót és a rumaromát, majd alaposan keverjük össze.

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!