Elkészítés:
A tojásokat válasszuk szét. A tojásfehérjéket verjük kemény habbá. A tojássárgákat keverjük habosra a cukorral, majd adjuk hozzá a langyos vizet. Óvatosan forgassuk bele a felvert tojásfehérjét, majd kézi habverővel keverjük hozzá a sütőporral és darált dióval elkevert lisztet.
A masszából süssünk 4 kisebb lapot (vagy, ha szeretnénk, süssünk 2 nagyobb lapot, amelyeket majd félbevágunk). Ehhez 30×40 cm-es tepsit használjunk. A lapokat süssük előmelegített sütőben 180°C-on kb. 10-12 percig, amíg aranybarnák lesznek.
A pudingport keverjük simára a cukorral és a vaníliás cukorral, majd adjuk hozzá a tej egy részét. Keverjük hozzá a maradék tejet, majd folyamatos keverés mellett főzzük sűrűre a pudingot. Takarjuk le a pudingot fóliával, és hagyjuk teljesen kihűlni. A tejszínt verjük kemény habbá, és apránként keverjük a kihűlt pudinghoz. Adjuk hozzá a darált diót és a rumaromát, majd alaposan keverjük össze.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!