Elkészítés:
A tésztához a lisztben elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól összedolgozzuk. 3 részre osztjuk, majd mindegyiket egyesével kinyújtjuk, és 30×40 vajazott tepsi hátulján 180 fokon 10-15 perc alatt világosra sütjük. Az egyik tésztalapot ledaráljuk, és 1/2 dl vaníliás tejjel meglocsoljuk. A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót, a rumot, a baracklekvárt, és a ledarált tésztalapot. Ezt a masszát a két tésztalap közé kenjük, de előtte a lapokat megkenjük bőven rumos tejjel. Tetejére csokimázat kenünk. Ehhez a kakaót, a cukrot és a vizet két percig forraljuk, lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a vajat, majd az olajat. Fogyasztás előtt két napot állnia kell, mert akkor puhul meg jól a tészta.
Ezt olvastad már? Így készül az én francia krémesem