hirdetés
Egy kis grízgaluska recept, ahogy nálunk készül, nem esik szét főzés közben
A jó grízgaluska elkészítése nem mindenki számára egyszerű feladat. Sokaknak a gyerekkori emlékekben élnek anyukájuk tökéletes, könnyű és ízletes grízgaluskái, amelyeket semmi más nem tud helyettesíteni. Hosszú keresés után sikerült megtalálnom azt a receptet, amely méltó helyettesítője lehet ezeknek az emlékeknek. Ez a recept nemcsak egyszerű, de garantáltan olyan grízgaluskát eredményez, amilyet mindig is szerettél volna.
Ez is érdekelhet: Fontos! Ne ültesd EZEKET a paradicsom mellé, mert tönkreteszi a termésed
Hozzávalók:
A leveshez:
- 500 g csirkeaprólék
- 1 kis zellergumó
- 1 sárgarépa
- 1 hagyma
- 1 babérlevél
- Friss petrezselyemzöld
- Só, bors
A grízgaluskához:
- 2 tojás
- 7 evőkanál gríz
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- Pár csepp olaj
- Só
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!