ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis grízgaluska recept, ahogy nálunk készül, nem esik szét főzés közben

hirdetés

Egy kis grízgaluska recept, ahogy nálunk készül, nem esik szét főzés közben

A jó grízgaluska elkészítése nem mindenki számára egyszerű feladat. Sokaknak a gyerekkori emlékekben élnek anyukájuk tökéletes, könnyű és ízletes grízgaluskái, amelyeket semmi más nem tud helyettesíteni. Hosszú keresés után sikerült megtalálnom azt a receptet, amely méltó helyettesítője lehet ezeknek az emlékeknek. Ez a recept nemcsak egyszerű, de garantáltan olyan grízgaluskát eredményez, amilyet mindig is szerettél volna.

Ez is érdekelhet: Fontos! Ne ültesd EZEKET a paradicsom mellé, mert tönkreteszi a termésed

Hozzávalók:

A leveshez:

  • 500 g csirkeaprólék
  • 1 kis zellergumó
  • 1 sárgarépa
  • 1 hagyma
  • 1 babérlevél
  • Friss petrezselyemzöld
  • Só, bors

A grízgaluskához:

  • 2 tojás
  • 7 evőkanál gríz
  • 1 késhegynyi szódabikarbóna
  • Pár csepp olaj

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!