hirdetés
Egy kis almás-rácsos porlóst sütöttem a vendégeknek
Ez a rácsos porlós sütemény egy omlós finomság, amelyet két különböző tepsi mérethez is elkészíthetünk. A recept egyszerűen követhető, és a tölteléket ízlés szerint variálhatjuk, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Lássuk, hogyan készül ez a finom sütemény!
Hozzávalók:
Két különböző tepsi mérethez adom meg a hozzávalókat:
Tepsi méret: 25 x 35 cm
- Liszt: 55 dkg
- Margarin: 25 dkg
- Cukor: 15 dkg
- Sütőpor: 12 g
- Tejföl: 10 dkg
- Vaníliás cukor: 1 csomag
- Tojás: 1 db + 1/2 tojás (a másik felét a rácsozáshoz)
Tepsi méret: 32 x 42 cm
- Liszt: 70 dkg
- Margarin: 30 dkg
- Cukor: 20 dkg
- Sütőpor: 16 g
- Tejföl: 14 dkg
- Vaníliás cukor: 2 csomag
- Tojás: 1 db + 2 tojás sárgája (a rácsozáshoz)
A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!