ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis almás-rácsos porlóst sütöttem a vendégeknek

Egy kis almás-rácsos porlóst sütöttem a vendégeknek
hirdetés

Egy kis almás-rácsos porlóst sütöttem a vendégeknek

Ez a rácsos porlós sütemény egy omlós finomság, amelyet két különböző tepsi mérethez is elkészíthetünk. A recept egyszerűen követhető, és a tölteléket ízlés szerint variálhatjuk, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. Lássuk, hogyan készül ez a finom sütemény!

Hozzávalók:

Két különböző tepsi mérethez adom meg a hozzávalókat:

Tepsi méret: 25 x 35 cm

  • Liszt: 55 dkg
  • Margarin: 25 dkg
  • Cukor: 15 dkg
  • Sütőpor: 12 g
  • Tejföl: 10 dkg
  • Vaníliás cukor: 1 csomag
  • Tojás: 1 db + 1/2 tojás (a másik felét a rácsozáshoz)

Tepsi méret: 32 x 42 cm

  • Liszt: 70 dkg
  • Margarin: 30 dkg
  • Cukor: 20 dkg
  • Sütőpor: 16 g
  • Tejföl: 14 dkg
  • Vaníliás cukor: 2 csomag
  • Tojás: 1 db + 2 tojás sárgája (a rácsozáshoz)

A recept folytatásáért a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!