hirdetés
4, Válogatott fűszerek!
Azt ajánljuk, csak félidőben tedd bele a leveszöldségeket. Elég, ha nagyobb darabokra vágod fel őket, hiszen úgyis sokáig kell főniük. Ezek adják meg a lé ízét. Ilyenkor jöhetnek bele a fűszerek is: egész bors, szintén egész hagyma, fokhagyma, szegfűszeg, babérlevél. Szeretünk biztosra menni, így simán beleférhet egy kis plusz segítség, hogy elérjük a kívánt aranysárga színeket.
Ezt olvastad már? Egy kis kenyérlángos recept, nálunk nagy sikere van
Már nagymamáink idejében is használták ezt a trükköt, hogy minden tökéletes legyen. Sárga fűszerekkel, sokat turbózhatunk a színeken és az ízeken is egyaránt. Egy kis sáfrány, kurkuma hozzásegíthet minket a ragyogó végeredményhez.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!