ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Egy kis kenyérlángos recept, nálunk nagy sikere van

hirdetés

Egy kis kenyérlángos recept, nálunk nagy sikere van

A kenyérlángos, vagy más néven langalló a kedvenc hagyományos ételünk. Ez a finom, laktató fogás az egyik legkedveltebb étel a magyar konyhában is, sokan készítik el ünnepekre vagy csak simán egy vacsorára. A ropogós, aranybarna tészta tejfölös-túrós-szalonnás feltéttel a legjobb. A kenyérlángos egyszerűen elkészíthető otthon is, és garantáltan mindenki kedvence lesz az asztalnál.

Hozzávalók:

  • 500 g liszt,
  • 7 g porélesztő,
  • 1 teáskanál cukor,
  • 1 teáskanál só,
  • 300 ml langyos víz,
  • 50 ml olaj.

Feltét:

  • 300 ml tejföl vagy joghurt,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 400 g sonka,
  • olajbogyó,
  • 300 g sajt.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!