Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A tökéletes zöldborsóleves 3 titka, amit a legtöbb háziasszony még ma sem ismer

A tökéletes zöldborsóleves 3 titka
hirdetés

De mi lehet a titka a tökéletes levesnek? Most eláruljuk nektek!

  • A zöldségeket fele-fele arányban olajon és vajon párold meg.
  • A zellerlevelet se felejtsd el, hogy isteni ízt kapjon, és a végén rengeteg petrezselymet is adj hozzá.
  • A nokedlit ne hagyd ki belőle.

Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldborsó (kifejtve)
  • 1 csomó vegyes zöldség (2-3 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa)
  • 1 csokor zellerlevél
  • 1 kisebb karalábé
  • petrezselyem
  • só, bors
  • 1 ek liszt
  • 1 tk piros paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj és vaj a zöldség pirításához
  • 3 dkg vaj
  • 1 tojás
  • liszt a nokedlihez

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!