hirdetés
De mi lehet a titka a tökéletes levesnek? Most eláruljuk nektek!
- A zöldségeket fele-fele arányban olajon és vajon párold meg.
- A zellerlevelet se felejtsd el, hogy isteni ízt kapjon, és a végén rengeteg petrezselymet is adj hozzá.
- A nokedlit ne hagyd ki belőle.
Ezt olvastad már? A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta
Hozzávalók:
- 50 dkg zöldborsó (kifejtve)
- 1 csomó vegyes zöldség (2-3 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa)
- 1 csokor zellerlevél
- 1 kisebb karalábé
- petrezselyem
- só, bors
- 1 ek liszt
- 1 tk piros paprika
- 1 fej vöröshagyma
- olaj és vaj a zöldség pirításához
- 3 dkg vaj
- 1 tojás
- liszt a nokedlihez
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!