Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A tökéletes piskóta 3 titka: amióta így sütöm nem esik össze és gyönyörű magas lesz

tökeletes piskota
hirdetés

Hozzávalók:

  • 5 tojás,
  • 5 evőkanál porcukor,
  • csipet só,
  • 5 evőkanál liszt,
  • fél csomag sütőpor.

Elkészítés:

A tojás fehérjét felverem pici sóval, mikor kezd szilárdulni, bele a porcukor és a sütőport, ha kemény a hab akkor visszaveszem a robotgép sebességét, lassan hozzákeverem a tojássárgáját. Majd egy kanállal lassan a lisztet is hozzáadom, ekkor már robotgép nélkül, kanállal lassan kevergetve. 16 cm átmérőjű tortaformába öntöm. 170 fokra előmelegített sütőben, alsó – felső sütéssel készül. A sütés időt nem mértem, fogpiszkálóval ellenőriztem, hogy elkészült-e. A teteje felpúposodott, de fejjel lefelé fordítva hagytam kihűlni és gyönyörű lett.

Ajánló:

Csodát tesz a veteményesben ez a házi műtrágya, amióta tudom csak ezt használom

A virágok átültetésének szabályai, amiket mindenki elhibáz és a virág látja kárát!

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!