Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

hirdetés

6/7 Figyeljünk a jelekre:

Fontos az is, hogy palacsintasütéskor csak a palacsintákra figyeljünk meg. Szánjunk rá fél órát a sütésre. Ha a tészták túl gyorsan barnulnak, állítsuk lejjebb a hőfokot. Ha leragadna a tészta, használjunk több olajat vagy vajat. Amikor a palacsinták nyers oldalán buborék keletkeznek és a szélei is éppen csak kezdenek kiszáradni, fordítsuk meg őket a serpenyőben.

7/7 A tökéletes sütési módszer:

A legjobb módszer, ha a serpenyőbe öntjük a tésztát és aztán megdöntjük az edényt, így a tészta egyenletesen szét tud folyni. Ezután körkörös mozdulatokkal forgassuk az edényt, így szétoszlik a palacsinta tészta. Sütés közben pedig csak a forgatásra kell figyelnünk.

Ha sikerül betartanunk ezeket az alapszabályokat, már csak a tökéletes palacsinta receptre van szükségünk, amit most meg is mutatunk nektek!

A receptért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

4 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!