6/7 Figyeljünk a jelekre:
Fontos az is, hogy palacsintasütéskor csak a palacsintákra figyeljünk meg. Szánjunk rá fél órát a sütésre. Ha a tészták túl gyorsan barnulnak, állítsuk lejjebb a hőfokot. Ha leragadna a tészta, használjunk több olajat vagy vajat. Amikor a palacsinták nyers oldalán buborék keletkeznek és a szélei is éppen csak kezdenek kiszáradni, fordítsuk meg őket a serpenyőben.
7/7 A tökéletes sütési módszer:
A legjobb módszer, ha a serpenyőbe öntjük a tésztát és aztán megdöntjük az edényt, így a tészta egyenletesen szét tud folyni. Ezután körkörös mozdulatokkal forgassuk az edényt, így szétoszlik a palacsinta tészta. Sütés közben pedig csak a forgatásra kell figyelnünk.
Ha sikerül betartanunk ezeket az alapszabályokat, már csak a tökéletes palacsinta receptre van szükségünk, amit most meg is mutatunk nektek!
A receptért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!