hirdetés
2. Tojáshéj
A zúzott tojáshéj kalciumot biztosít, megakadályozva a virágvégi rothadást, ami a paradicsomnál gyakori probléma, amely a gyümölcs alját is megfeketíti.
Használata: Mossuk meg és szárítsuk meg a tojás héját, majd törjük apró darabokra. Adjunk hozzá egy marék zúzott tojáshéjat az ültető gödör aljához.
Ajánló: A kertész titkos fegyvere: elég egy kanállal és a növényünk roskadozni fog a virágoktól
3. Epsom só
Az Epsom-só kiváló magnézium- és kénforrás, ezek alapvető tápanyagok, amelyek támogatják a klorofill termelést és az enzimműködést.
Használata: Szórjunk egy evőkanál Epsom sót az ültető gödörbe, mielőtt elültetnénk a palántát.
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!