Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Viszonylag olcsó, és nagyon laktató finomság: A cseresznyés piskóta

Cseresznyés piskóta
hirdetés

Elkészítés:

  1. Tojások felverése: Verjük fel a tojásokat egy mixerrel, majd adjuk hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, és verjük tovább, amíg az egész keverék teljesen habos nem lesz (legalább 5 percig).
  2. Olaj és tej hozzáadása: Adjuk hozzá az olajat és a tejet, és keverjük tovább egy kicsit.
  3. Liszt és sütőpor hozzáadása: Szitáljuk bele a lisztet és a sütőport, majd a legkisebb sebességgel keverjük össze a mixerrel.
  4. Előkészítés: Egy 25 x 35 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral, vagy kenjük meg olajjal és szórjuk meg liszttel (a felesleges lisztet rázzuk le), majd öntsük bele a keveréket.A cikk folytatódik a reklámok után
  5. Cseresznye előkészítése: Tegyük a cseresznyét egy szűrőbe, és jól csöpögtessük le. Ezután szórjuk meg egy liszt és búzadara keverékkel, hogy ne süllyedjenek le a sütemény aljára. Keverjük össze jól a liszttel és a búzadarával, majd szórjuk a keverék tetejére.
  6. Sütés: Melegítsük elő a sütőt 210°C-ra, és süssük a tésztát körülbelül 30 percig. Ellenőrizzük egy fogpiszkálóval, hogy megsült-e. Ha a fogpiszkáló szárazon jön ki, vegyük ki a süteményt a sütőből. Ha nem, hosszabbítsuk meg a sütési időt.
  7. Porcukorral szórás: Vegyük ki a megsült tésztát a sütőből, és amíg még forró, szórjuk meg porcukorral.

Ezek is érdekelhetnek:Olcsóbb és még finomabb: ÍGY készíthetsz otthon házi túró rudit

Jó étvágyat kívánunk!

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!