ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Viszonylag olcsó, és nagyon laktató finomság: A cseresznyés piskóta

Cseresznyés piskóta
hirdetés

Ez a sütemény egy lenyűgöző gasztronómiai utazásra hív, ahol felfedezhetjük a román konyha sokszínűségét. A különböző régiók hagyományos receptjei, a helyi alapanyagok és a generációról generációra átadott konyhai titkok mind hozzájárulnak Románia gazdag kulináris örökségéhez. Legyen szó erdélyi, moldvai vagy déli finomságokról, ez a kalauz minden ínyenc számára kínál valami különlegeset. Fedezzük fel a román konyha rejtett kincseit, és élvezzük az autentikus ízeket!

Ezek is érdekelhetnek:A falusi háziasszonyok erre esküsznek: így készül az eredeti krumplis tészta

Hozzávalók:

  • 5 tojás
  • 350 g cukor
  • 200 ml olaj
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 100 ml tej
  • 250 g liszt + 1 evőkanál
  • 1 csomag sütőpor (12 g)
  • 350 g kimagozott cseresznye
  • 1 evőkanál búzadara
  • porcukor (opcionális a díszítéshez)

A cikk folytatódik, nyomja meg a hirdetés alatti „Következő” gombot!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
error: Content is protected !!