hirdetés
A tésztát kivesszük a hűtőből, majd enyhén lisztezett sütőpapíron kinyújtjuk a tepsi méretére (22×32 cm-es tepsihez). A kinyújtott tésztát a papírral együtt átemeljük a tepsibe. Ráöntjük a túrós tölteléket, és megszórjuk a feldarabolt eperrel.
Az előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40 percig sütjük. A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk pár percig hűlni, majd a sütőpapírral együtt átemeljük egy rácsra, és teljesen kihűtjük.
Tálalás előtt ízlés szerint felszeleteljük a süteményt, és úgy kínáljuk.
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik
Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept