Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Végre elkészítettem a Dobos szeletet, ezzel a recepttel elsőre is jól sikerült

hirdetés

Végre elkészítettem a Dobos szeletet, ezzel a recepttel elsőre is jól sikerült

A Dobos szelet az egyik legkedveltebb klasszikus sütemény, amely a puha mézes lapok és a lágy, csokoládés krém tökéletes összhangját kínálja. A neve Dobos tortára emlékeztet, ez egy könnyebben elkészíthető változat, és bármilyen alkalomra tökéletes választás. Nézzük, hogyan készül el!

Ajánló: Baconbe göngyölt, sült túrós csusza – ez valami fantasztikus

Hozzávalók a tésztához:

  • 8 dkg olvasztott vaj
  • 2 tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 4 evőkanál méz
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna
  • 1,5 dl tej
  • 65 dkg liszt

Hozzávalók a krémhez:

  • 2 csomag csokoládés pudingpor
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 9 dl tej
  • 35 dkg vaj vagy margarin
  • 20 dkg porcukor

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!