ÉrdekesMagazin.hu

Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Vaníliás szelet amivel bárkit lenyűgözhetsz! Már a látványa is fenséges!

Vaníliás szelet amivel bárkit lenyűgözhetsz! Már a látványa is fenséges!
hirdetés

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a vízzel habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk az olajat, majd fokozatosan beleforgatjuk a lisztet, a darált diót, a sütőport és a kakaóport. Az így kapott tésztát öntsük egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített sütőben 180 fokon süssük készre, körülbelül 20-25 perc alatt.

A cukrot, a tejet és a lisztet egy edényben sűrű péppé főzzük. Miután a pép kihűlt, hozzáadjuk a vajat, és habosra keverjük. Ízlés szerint vaníliaaromával vagy vaníliás cukorral ízesítjük a krémet.

A kihűlt tésztára kenjük a vaníliás krémet, majd megszórjuk kakaóporral. Tetszés szerint cukordíszekkel is feldíszíthetjük a sütemény tetejét.

Hagyjuk egy kicsit hűlni, hogy a krém megdermedjen a tetején, majd szeleteljük fel és kínáljuk a vendégeknek.

Reszelt almás sütit készítettem, ez volt az első próbálkozásom és isteni lett

Pásztortarhonya recept virslivel, én így szeretem

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!