hirdetés
Tök főzelék tyúk pörkölttel, nagyon szeretjük
A tökfőzelék egy igazi magyar kedvenc, amely könnyed, krémes állagával és finom ízeivel mindenkit levesz a lábáról. Ezt a tradicionális fogást most egy gazdag és ízletes tyúkpörkölttel párosítjuk, amely teljessé teszi az étkezést, és tökéletes egyensúlyt teremt a könnyed főzelék és a pörkölt között. Merüljünk el együtt a magyar konyha ízeiben, és készítsük el ezt a kivételes fogást, amely biztosan elnyeri majd családunk és barátaink tetszését.
Ajánló: A tökéletes zöldborsóleves 3 titka, amit a legtöbb háziasszony még ma sem ismer
Hozzávalók (4 adaghoz)
- 1 kg frissen gyalult tök
- 1 fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- 1/2 evőkanál étkezési keményítő
- 1/2 teáskanál pirospaprika
- Só ízlés szerint
- Bors ízlés szerint
- 1/2 csomag kapor
- 1 evőkanál olaj
- Citromlé ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!