hirdetés
Elkészítése:
A húsokat megmossuk, megszárítjuk, majd mindkét oldalát sóval és borssal beszórjuk.
A mártáshoz egy nagyobb edénybe tejfölt teszünk, hozzáadjuk a mustárt, mézet, ráreszeljük vagy zúzzuk a fokhagymát, hozzáadjuk az olajat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd az egészet jól összekeverjük.
A combokat lisztbe, majd a tejfölös masszába forgatjuk. Egy közepes tepsibe tesszük a húsokat, a maradék mártást rákanalazzuk, alufóliával letakarjuk és 180 fokon készre sütjük (kb 40 perc, de függ a sütőtől!).
Ha a húsok teljesen átsültek, vegyük le a fóliát, szórjuk rá a reszelt sajtot és toljuk visszza a tepsit a sütőbe, amíg a sajt szépen rá nem pirul.
Ajánló: