Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Sztárszakács elárulta a titkot, hogyan nem szárad ki a rántott hús sütés közben

rántott hús recept
hirdetés

Elkészítés:

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Vékonyan bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyikbe zsebet vágunk.
  2. A sonkát és a sajtot felszeleteljük, majd minden zsebbe egy-egy darabot teszünk belőle. A nyílást hústűvel összetűzzük.
  3. A csirkemelleket bepanírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd tojásba, végül zsemlemorzsába.
  4. Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk, és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Szoktál a Pennyben vásárolni? Akkor EZEKET az aktuális AKCIÓKAT látnod kell!

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!