hirdetés
Elkészítés:
- A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Vékonyan bekenjük olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd mindegyikbe zsebet vágunk.
- A sonkát és a sajtot felszeleteljük, majd minden zsebbe egy-egy darabot teszünk belőle. A nyílást hústűvel összetűzzük.
- A csirkemelleket bepanírozzuk: először lisztbe forgatjuk, majd tojásba, végül zsemlemorzsába.
- Egy serpenyőben olajat vagy zsírt hevítünk, és a csirkemellek mindkét oldalát szép pirosra sütjük.
Szoktál a Pennyben vásárolni? Akkor EZEKET az aktuális AKCIÓKAT látnod kell!
További érdekességek:
Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs
Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik