Elkészítés:
Forrósítsunk fel olajat vagy zsírt, majd pirítsuk meg a kockára vágott paprikákat, utána (körülbelül 2 perc múlva) adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd pirítsuk tovább. Szórjuk rá a fűszerpaprikát, adjuk hozzá a combokat, és keverjük át. Tegyük bele a paradicsomot, és öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi a húst, majd fűszerezzük sóval, borssal.
Főzzük a paprikást, amíg a szaft besűrűsödik és a hús megpuhul (körülbelül 40-50 perc). Végül keverjük bele a tejfölös habarást, főzzük még pár percig, majd kínáljuk nokedlivel.
Habarás elkészítése: Keverjük csomómentesre a tejfölt a liszttel, majd adjunk hozzá a paprikás főzőlevéből, hogy könnyebb legyen elkeverni, végül adjuk hozzá a paprikáshoz és keverjük el alaposan.
Krémes piskótaszelet recept: én így szeretem, mikor jó sok krém van benne