hirdetés
Elkészítés:
Az oldalas mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk meg.
Egy nagyobb serpenyőben vagy fazékban kevés olajon hirtelen süssük meg a húst, míg szép aranybarna színt kap.
Amikor a hús már megpirult, öntsük rá a sört, majd adjuk hozzá a kakukkfüvet, a citrom reszelt héját, a szegfűszeget és a felszeletelt fokhagymát.
Fedjük le, és lassú tűzön pároljuk, amíg a hús teljesen megpuhul, körülbelül 50 perc alatt.
Az elkészült oldalas tálaláskor önmagában is fantasztikus, de krumplipüré vagy friss kenyér kíséretében még inkább lenyűgöző lesz.
Ha szeretnél olcsón vásárolni a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!
A 2 kamasz fiam minden héten ezt kéri tőlem, leveles tészta almás pudinggal
Amióta tudom, hogy mire jó a füge fogyasztása, naponta eszem