Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ettől az egyszerű hozzávalótól lesz sokkal ízletesebb és ropogósabb a sült krumpli, pedig nem is gondolnánk rá

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
ropogósabb a sült krumpli
hirdetés

Elkészítése

200 fokra előmelelített sütőd készítsd el, és bélelj ki egy nagyobb tepsit sütőpapírral. Vágd fel a burgonyát nagyjából egyformára. Tedd a már felvágott burgonyát egy nagy tálba, és add hozzá az avokádóolajat, a füstölt paprikát, és a fűszereket. Alaposan forgasd ösze őket, úgy, hogy a fűszerek és az olaj egyenletesen bevonja a krumplit.

Ezek után öntsd ki a burgonyát a tepsiben, és süsd meg a sütőben nagyjából 25-35 percig. 20 perc elteltével nézz rá, és egy lapos kanál segítségével forgasd meg alaposan a darabokat, hogy mindkét oldaluk egyenletesen süljön. Amikor már látod, hogy a burgonya aranyszínű és ropogós, vedd ki a sütőből, és szórj rá néhány friss fűszernövényt, például petrezselymet, hogy még ízletesebb, és színesebb legyen.

Most már te is láthatod, hogy a tökéletesen kívül roppanós, belül omlós sült krumpli elkészítése egyszerűbb, mint azt valaha gondolnád. A kulcs az egészben a megfelelő olaj használata és a burgonya helyes előkészítése. Tedd bele még a szíved-lelked, és kóstold meg a szeretteiddel a legfinomabb sült burgonyát egy tartalmas beszélgetés mellett.

Ez is érdekelhet:

Darálthúsos krumplitócsni, ami lekörözi a fasírtot – az íze egyszerűen mennyei

Így készül a világ legkrémesebb krumplipüréje a francia háziasszonyok szerint

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!