ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Piskótatekercs recept másként, ahogy a család szereti

hirdetés

Piskótatekercs recept másként, ahogy a család szereti

Minden piskótát pudinggal készítek már. Nem használok lisztet. Attól függ, milyen ízű tortát készítek, annak a függvénye a puding. Sokkal jobb az állaga és az íze, mint liszttel. A port kell beleönteni a felvert tojásos masszába, liszt helyett. Sütőpor nem kell bele! 2 csomag pudingpor mindössze 72 forint!

Ajánló: Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Hozzávalók:

  • 6 tojás,
  • 20 dkg kristálycukor,
  • 2 csomag vaníliás pudingpor,
  • pici só.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!