hirdetés
Pásztortarhonya recept virslivel, én így szeretem
A jó öreg pásztortarhonya, ahogy én szeretem! Előre válaszolok a felmerülő kérdésre: virsli azért került bele, mert így ízlik nekem. Egy ételben nincs olyan, hogy „kötelezően” bele kell tenni valamit – van, aki hozzáadja, van, aki nem. Ő így készíti, én pedig így. El kell fogadnunk, hogy az ízlések és receptek változóak, akár tájegységenként is eltérhetnek. Éppen ettől színes és sokszínű a gasztronómia. A legfontosabb az, hogy az ételt fogyasztók örömüket leljék benne.
Ajánló: Szilvásgombóc recept, már évek óta nem csináltam
Hozzávalók:
- 40 dkg tarhonya
- 30 dkg füstölt virsli
- 4 közepes db burgonya
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- só ízlés szerint
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!