Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Nem hiszed el, olyan finom: Ropogósra sült bőrös császárhusi

Nem hiszed el, olyan finom: Ropogósra sült bőrös császárhusi
hirdetés

Nem hiszed el, olyan finom: Ropogósra sült bőrös császárhusi. Egy kg bőrös császárhús ára nálunk jelenleg az egyik nagy áruházláncban akciósan 1499 Ft, plusz voltak itthon fűszereim, így egy annyira nem drága étel, igaz valami köret még szükséges lesz hozzá, ami azért megdobhatja a költségeit, de nem fogod elhinni, hogy mennyire finom a végeredmény.

Ropogósra sült bőrös császárhusi elkészítése:

Kezdetnek a császárhúst forrásban lévő vízbe tettem, majd hozzáadtam egy egész fej hagymát, 3-4 gerezd fokhagymát, 2-3 babérlevelet, egy kávéskanál egész feketeborsot, majd 3 evőkanál sót. Fedő alatt, közepes lángon 30 percig főztem.

Ajánló: Minden jóval töltött kenyér, amit nyugdíjas korom óta imádok

Fontos, hogy a húst alaposan megmostam, mielőtt a forrásban lévő vízbe helyeztem, és ezt neked is javaslom. A babérlevelek és a feketebors kellemes fűszeres aromát biztosítanak az ételnek, így ezeket soha ne hagyd ki belőle. Főzés közben néha megkevertem, hogy a fűszerek egyenletesen eloszoljanak és a hús minden része átvegye az ízeket. 30 perc elteltével a hús tökéletesen megpuhult, viszont még készítek hozzá mindig egy gyors otthoni fűszerkeveréket.

A cikk folytatódik, nyomj a tovább gombra a hirdetés alatt!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!