Elkészítés:
A banánokat turmixold össze, majd keverd össze a darált keksszel, a kakaóporral és ízlés szerint porcukorral. Dolgozd össze, hogy egy formázható masszát kapj. Teríts ki egy folpackot, és ezen nyújtsd ki a kekszes masszát téglalap alakúra. Keverd össze a mascarponét és a túrót, ízesítsd cukorral, majd add hozzá a fél csomag zselatint, amit előzőleg az utasítások szerint készítettél el.
Kend a krémet a kekszes alapra egyenletesen. Hámozd meg a narancsokat, és helyezd a gerezdeket sorban a krém tetejére.
A folpack segítségével szorosan tekerd fel a kekszes alapot, hogy egy szép tekercset kapj. Tedd a tekercset fél órára a fagyasztóba, hogy hamarabb megdermedjen.
Szeletelés után már fogyasztható is a friss, narancsos édesség!
Ha szeretnél olcsón vásárolni ehhez a recepthez, érdemes tájékozódni az akciós újságokból!
Szétesik a fasírt? Ha ezt az 5 dolgot betartod mindig tökéletes lesz