Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Mindenféle vödrös savanyúsághoz ezt a levet használom – mindenkinek ajánlom

hirdetés

Elkészítés:

Keverd össze a vízet, sót, cukrot, ecetet, nátrium-benzoátot és borként egy nagy tálban. Addig keverd, amíg minden teljesen fel nem oldódik.

Darabold fel az uborkát, káposztát, hagymát és paprikát egyenlő méretű darabokra. Egy nagy tálban keverd össze a feldarabolt zöldségeket a sóval, cukorral, ecettel, nátrium-benzoáttal és borkénnal.

Hagyd állni a zöldségeket egy napig, közben néhányszor keverd meg.

Töltsd meg a 5 literes vödröt a zöldségkeverékkel, majd öntsd rá az előre elkészített sóoldatot.

Másnap a zöldségeket üvegekbe töltheted, és a rajta keletkezett levet ráöntheted.

    Ez a savanyúság tökéletesen megőrzi ropogós állagát és ízét. Próbáld ki ezt a nem dobálós, különleges receptet, és garantáltan elnyeri az egész család tetszését!

    Egy kis almás mákos süti recept, nagyon finom lett

    Körömpörkölt – Így készíti a nagyanyám, a családom szerint ez 10/10-es

    Forrás: ketkes

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!