Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Mindenféle vödrös savanyúsághoz ezt a levet használom – mindenkinek ajánlom

hirdetés

Mindenféle vödrös savanyúsághoz ezt a levet használom – mindenkinek ajánlom

Ha egy igazán ízletes és tartós savanyúságot szeretnél készíteni, ezt a receptet mindenképpen érdemes kipróbálnod! Az alábbi leírás alapján egyszerűen elkészítheted ezt a finomságot, ami biztosan az egész család kedvence lesz.

Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka

Hozzávalók (5 literes vödörhöz):

Sóoldat:

  • 2,5 liter víz
  • 3 evőkanál só
  • 30 dkg cukor
  • 2,5 dl 10%-os ecet
  • 1 teáskanál nátrium-benzoát
  • 1 teáskanál borkén

Zöldségek:

  • 2 kg uborka
  • 2 kg káposzta
  • 1 kg hagyma
  • 1 kg paprika
  • 7 dkg só
  • 1 kg cukor
  • 4,5 dl 10%-os ecet
  • 1 kávéskanál nátrium-benzoát
  • 1 kávéskanál borkén

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!