hirdetés
Mindenféle vödrös savanyúsághoz ezt a levet használom – mindenkinek ajánlom
Ha egy igazán ízletes és tartós savanyúságot szeretnél készíteni, ezt a receptet mindenképpen érdemes kipróbálnod! Az alábbi leírás alapján egyszerűen elkészítheted ezt a finomságot, ami biztosan az egész család kedvence lesz.
Ajánló: Kiderült, mi a titka: ETTŐL lesz sokáig roppanós a kovászos uborka
Hozzávalók (5 literes vödörhöz):
Sóoldat:
- 2,5 liter víz
- 3 evőkanál só
- 30 dkg cukor
- 2,5 dl 10%-os ecet
- 1 teáskanál nátrium-benzoát
- 1 teáskanál borkén
Zöldségek:
- 2 kg uborka
- 2 kg káposzta
- 1 kg hagyma
- 1 kg paprika
- 7 dkg só
- 1 kg cukor
- 4,5 dl 10%-os ecet
- 1 kávéskanál nátrium-benzoát
- 1 kávéskanál borkén
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!