Elkészítés:
Sárga és kakaós piskóta:
Válaszd szét a tojásokat, a sárgáját keverd habosra a porcukorral. Add hozzá a vizet, az olajat, egy csipet sót, és alaposan keverd össze. Szitáld bele a finomlisztet és a sütőport, majd keverd el csomómentesre. A tojásfehérjét verd fel kemény habbá, és óvatosan forgasd bele a tésztába. Oszd ketté a tésztát, az egyik részhez keverd hozzá a kakaóport.
Vajazz és lisztezz ki két őzgerincformát, majd öntsd bele a kétféle tésztát. Süsd a tésztákat 170°C-ra előmelegített sütőben körülbelül 35 percig, majd hagyd teljesen kihűlni, és szeleteld egyenlő vastagságúra.
Puncsos vajkrém:
A pudingport keverd el egy kevés tejjel, a maradék tejet forrald fel. Keverd hozzá a pudingkeveréket, és folyamatosan keverve főzd sűrűre. Amikor a puding elkészült, keverd hozzá a rumot, takard le fóliával, és hagyd teljesen kihűlni.
A szobahőmérsékletű vajat keverd habosra a porcukorral, majd add hozzá a kihűlt pudingot, és keverd csomómentesre. A krémet töltsd habzsákba.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!