Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Majonéz helyett mi mindig ezt esszük – Friss és hűs uborkaszósz recept

Majonéz helyett mi mindig ezt esszük – Friss és hűs uborkaszósz recept
hirdetés

Elkészítése:

Az uborkákat hámozd meg és reszeld le durva reszelőn, majd tedd egy szitába és préseld ki jól a levüket. A kaprot alaposan mossuk meg és aprítsuk fel apróra.

A fokhagymát hámozzuk meg és törjük össze, mint a fokhagymakrém.

Ajánlott : Lecsó télire, nekünk ez nagyon bevált

Egy tálban keverjük össze a joghurtot a sóval, borssal, reszelt uborkával, kaporral és fokhagymával, és keverjük össze mindent, amíg egy ízletes, nagyon hűs és frissítő szósz nem lesz, ami ideális bármilyen sült hús vagy köret mellé.

Jó étvágyat!

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!