ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Ma sütőben sült aprólék pörkölt készült, kenyérrel tunkolunk – sokkal jobb a pörkölt így, mint főzve

hirdetés

Elkészítés:

Mindent összekeverek, felöntöm vízzel, összekeverem, letakarom és megy a sütőbe 180 fokra kb 2 órára. Félidőben átkeverem és hagyom tovább sülni. Majd kiveszem és készen is van.

Nem félek, hogy közben odaég, csinálom a dolgomat közben. Minden pörköltet így készítek, nagyon omlósra sül meg benne a hús, és sokkal jobb, mint főzve!

Forrás: Erika Zahorska

Ajánló: A tökéletes zöldborsóleves 3 titka, amit a legtöbb háziasszony még ma sem ismer

Annyira finom ez a sajtos rúd, hogy máskor is így csinálom! Egyszerű, nem macerás

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!