Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

A 2 kamasz fiam minden héten ezt kéri tőlem, leveles tészta almás pudinggal

leveles tészta almás pudinggal
hirdetés

Összeállítjuk a tésztát:

A leveles tésztát nyújtsuk ki és vágjuk fel négyzetekre. Minden négyzet közepére tegyünk egy kis pudingot és almát. Hajtsuk össze a tésztát, hogy egy zseb formát kapjunk, és zárjuk le a széleit.

Sütés:

A tésztát kenjük meg felvert tojással, majd szórjuk meg mandulával, és 180°C-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt süssük aranybarnára. Tálalás előtt szórjuk meg puha cukorral.

Tálalás

Forrón, egy gombóc vaníliafagylalttal isteni finom. A karamell öntet még inkább kiemeli az ízeket, ezért mi ezt is javasoljuk hozzá.

Ajánló:

Amióta tudom, hogy mire jó a füge fogyasztása, naponta eszem

Csak kevesen tudják, de erre való a mosógép harmadik rekesze!

3 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!