Elkészítés
A karfiolt kisebb rózsákra szedjük és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és apróra vágjuk. A szikkadt zsemléket és kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. Az áztatott zsemléket és kenyeret egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk az apróra vágott karfiolt, petrezselymet, tojásokat, sót és borsot. Az egészet jól összedolgozzuk, majd gombócokat formázunk belőle. A gombócokat kivajazott vagy kiolajozott tepsibe helyezzük. A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, sóval, borssal, mustárral és rozmaringgal ízesítjük. A csirkedarabokat egy másik kivajazott tepsibe tesszük. A gombócokat és a csirkemellet 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és kb. 30 percig sütjük, amíg mindkettő aranybarna nem lesz.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!