Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így készül a karácsonyi kocsonya, ettől a hozzávalótól lesz igazán tökéletes

karácsonyi kocsonya
hirdetés

Negyedik lépés: Porciózás

Mielőtt elkezdjük kiadagolni a kocsonyát, kanál segítségével távolítsuk el a tetejéről a felgyülemlett zsírt. Előbb a húsdarabokat óvatosan, hogy a levet ne keverjük fel, szedjük ki, majd osszuk el tányérokra. Az adagokat öntsük fel annyi lével, hogy ellepje a húsdarabokat. Ajánlatos átszűrve rámerni a levet, hogy szép tiszta, áttetsző legyen a kocsonyánk.

Ajánló: Ez a sütőpapír titkos funkciója, amit a gyártók próbálnak titokban tartani

Ötödik lépés: Tárolás  

Hideg helyre, hűtőbe vagy kamrába tegyük, hogy megdermedjen. Ehhez néhány órára van szükség. Tálalásnál tehetünk mellé egy-egy karika citromot vagy ecetet. Van, aki egy kis savanyú ízesítéssel szereti.

4 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!