Így készül a karácsonyi kocsonya, ettől a hozzávalótól lesz igazán tökéletes
Szinte alig van olyan karácsonyi menü, amelyikben ne szerepelne a kocsonya. A legtöbb háziasszony egyedül készíti, de vannak, akik már megpróbálkoztak a főzésével, ám az eredmény elkeserítő volt, így inkább az üzletit választják.
Igaz, ami igaz, kicsit időigényes és néhány szabályt be kell tartani, de ez sem ördögtől való dolog, és ha megvan az elszántságunk, minden probléma nélkül finom kocsonyát tehetünk az ünnepi asztalra. Akik most kaptak kedvet a főzéséhez, azoknak ajánljuk az alábbi tippeket és tanácsokat.
A kocsonya egy tradicionális karácsonyi étel. Ám ahogy a mondás tartja, ahány ház annyi szokás, s ez a helyzet a kocsonya főzésével is. Vannak ugyanis, akik a klasszikus receptre esküsznek, mások csempésznek bele egy kis különlegességet is: zöldséget, füstölt húst. Most megmutatjuk mi az igazi kocsonya titka:
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!