hirdetés
Juhtúrós sztrapacska recept, kaprosan, tejfölösen, jó sok szalonnával
A sztrapacska az egyik legfinomabb étel a világon szerintem, bár megosztó lehet: aki szereti, imádja, aki nem, hallani sem akar róla. Ez az egyszerű, de nagyszerű étel szemre készül, és mindenki a saját ízlése szerint formálhatja. Lássuk, hogyan készítheted el!
Hozzávalók:
- 5 nagyobb szem krumpli (kb. 70 dkg)
- 1 tojás
- Só ízlés szerint
- Liszt (amennyit a tészta felvesz, hogy nokedli sűrűségű legyen)
- 30 dkg szalonna
- 25 dkg juhtúró
- 1 kis doboz tejföl (kb. 150 g)
- Tálaláshoz extra tejföl
- 1 fej lilahagyma (apróra vágva)
- Friss kapor (aprítva)
- Só és bors ízlés szerint
A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!