ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri

Itt a hozzávaló, amitől tökéletes lesz a gyümölcsleves, ezt a háziasszonyok 90%-a nem ismeri
hirdetés

Így készítsd el a főzött gyümölcslevest:

Első körben a szegfűszeget és a fahéjat tegyük bele egy főzőtojásba, majd ezek után egy edénybe engedjünk 2,5 liter vizet a főzőtojással, reszelt citrom héjával és a cukorral, majd ezt tegyünk fel forrni. 

Kb. 3-4 percig forraljuk, majd adjuk hozzá a megmosott, magozott meggyet és a többi gyümölcsöt amit szeretünk. Fedjük le, hagyjuk ismét felforrni.

Ajánló: Ez az almás sütemény egy igazi csoda, minden héten elkészítem

Vigyázzunk, mert nem kell neki túl sok idő, ne málljon szét a gyümölcs. Közben a pudingport keverjük ki hideg tejjel simára. Amikor ismét forr a leves, keverjük bele a már simára kikevert pudingot. Addig keverjük, amíg közepesen sűrű, de még leveses állagú lesz. Hidegen, melegen egyaránt tálalhatjuk.

Tipp a szerkesztőségtől: Ha hidegen tálaljuk, habtejszínnel is díszíthetjük

Ha szeretsz olcsón vásárolni, érdekes az akciós katalógusokból válogatni itt >>>

2. Recept főzés nélküli gyümölcsleves mindössze 10 perc alatt

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a következő oldal gombra!

2 / 5

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!