ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Isteni finom húsgolyók: villámgyors elkészíteni, nálunk egy nap alatt elfogyott

Isteni finom húsgolyók villámgyors elkészíteni, nálunk egy nap alatt elfogyott
hirdetés

Elkészítés

Először áztassuk be a zsemléket vízbe. Ezután nyomkodjuk ki őket és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a tojásokat, a kockára vágott hagymákat, a mustárt, sót, borsot, valamint a finomra vágott petrezselymet. Egy kézi habverővel keverjük össze.

Ezután adjuk hozzá a darált húst. Alaposan gyúrjuk össze az egészet. Formáljunk belőle kerek húsgombócokat.

Egy serpenyőben hevítsünk fel növényi zsírt. Helyezzük bele a húsgombócokat, és mindkét oldalukon süssük őket barnára.

    Jó étvágyat kívánunk a házi készítésű húsgombócokhoz!

    Nagymamám módszere: Így tedd el a főtt kukoricát télire

    Megőrjít, annyira finom, fantasztikus sajtos kenyér recept

    2 / 2

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Ez tetszett, megosztom!
    hirdetés
    hirdetés

    Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

    hirdetés
    error: Content is protected !!