hirdetés
Íme a gyümölcsleves titka, amit a háziasszonyok 90%-a nem ismer
A meggyleves egy igazi nyári frissítő különlegesség, az egész család kedvence, amit főleg hidegen szeretünk fogyasztani. Bár nem bonyolult elkészíteni, sokan azonban mégsem tudják, mitől is lesz tökéletes. Mi most eláruljuk!
Ajánló: Püspökkenyér – A nagymamámtól tanultam, íme a végeredmény
Hozzávalók:
- fél kg friss meggy
- fél kg eper vagy amilyen gyümölcsöt még szeretnénk ízlés szerint
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csomag vaníliás puding
- 3-4 evőkanál cukor
- 3-4 szegfűszeg
- 3 db fahéj
- tej
A szegfűszeget és a fahéjat tegyük bele egy főzőtojásba. Egy edénybe 2,5 liter vizet a főzőtojással, reszelt citrom héjával és a cukorral tegyünk fel forrni.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a következő oldal gombra!