Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Így lesz a kocsonyád kristálytiszta – 4 zseniális trükk, amit ismerned kell!

Így lesz a kocsonyád kristálytiszta
hirdetés

Fontos az alapos tisztítás!

Ahhoz, hogy igazán remegős és kollagénben gazdag kocsonyát készíthess, olyan alapanyagokra lesz szükséged, amelyek nem jellemzőek a mindennapi használat során, ilyen például a sertésbőr, sertésfül vagy sertésfarok. Nagyon fontos, hogy alaposan megtisztítsd őket!

Ajánló: Az én sütőm már ragyog, amióta a szomszédom elmondta a trükköt. A kosz és a zsír 30 perc alatt eltűnik

Először egy szakácsfáklya segítségével érdemes leperzselni róluk az apró szőrszálakat, majd egy éles késsel gondosan lekapargatni a felületüket. Minél precízebben végzed el ezt az előkészítést, annál tisztább lesz a kocsonyalé.

A cikk folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

2 / 4

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!