ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

A helyi a lángosos elárulta a titkot, így készül az igazi retro lángos

így készül az igazi retro lángos
hirdetés

A helyi a lángosos elárulta a titkot, így készül az igazi retro lángos

A piacon mindig is különleges a hangulat, ahol az íncsiklandó lángos illata messziről már érezhető. Most megosztom veletek a titkot, amit a helyi lángosos árult el nekem: így készül az igazi kívül ropogós, belül pihe-puha lángos. A következő receptet követve ti is könnyedén és egyszerűen elkészíthetitek otthon ezt a klasszikus magyar ételt, amit mindenki szeret. Csak néhány egyszerű hozzávalóra és egy kis türelemre lesz szükség. Lássunk neki és készítsük el együtt a tökéletes lángost otthon!

Ajánló: A sztárszakács 7 titka: Így lesz tökéletes a palacsinta

Hozzávalók:

  • 0,5 kg (500 g) búzafinomliszt
  • 1 ek (15 g) só
  • 1 ek (15 g) cukor
  • 25 g (fél kocka) friss élesztő
  • 3,5 dl langyos víz
  • A sütéshez bő tűzforró olaj

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 3

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!