hirdetés
Hogyan készítsük el a csokoládé tortát?
Keverjük össze alaposan az összes hozzávalót. Kenjünk ki egy tepsit olajjal, majd lisztezzük be. Öntsük bele a masszát a tepsi aljába, és süssük a csokoládétortát előmelegített sütőben közepes hőfokon 25 percig. Az első 15 percen belül ne nyissuk ki a sütőt, hogy a tészta fel tudjon emelkedni.
Ezek is érdekelhetnek: Ostyás keksztekercs, egyszerű és finom
Próbáljuk ki fogpiszkálóval, hogy elkészült-e a sütemény. Szúrjuk bele a fogpiszkálót a tésztába, és ha tiszta marad, akkor készen van a csokoládétorta. Vegyük ki a sütőből, és hagyjuk kihűlni.
Egy lábosba tegyük az összes hozzávalót, és forraljuk néhány percig, amíg a máz besűrűsödik. Krémsajt konzisztenciájúnak kell lennie. Öntsük a forró mázt a kihűlt süteményre, és simítsuk el egy kanállal.
Jó étvágyat!