Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem

hirdetés

Elkészítés:

A megtisztított és apróra vágott vöröshagymát forró zsíron üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát, ügyelve arra, hogy ne égjen meg. Beletesszük a megmosott, 2 centiméteres kockákra vágott marhahúst, és fehéredésig kevergetjük. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, majd hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és paprikát is. Kis lángon főzzük a húst, amíg közepesen puha nem lesz, ami körülbelül másfél órát vesz igénybe.

Ekkor hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát, fehérrépát, zellert, babérlevelet és köményt. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Ha szeretjük a csípős ízeket, adhatunk hozzá csípős paprikát is. Ismét annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje. Amikor a zöldségek már majdnem puhák, hozzáadjuk a kockákra vágott krumplit, és készre főzzük. Tálalás előtt tíz perccel beletesszük a csipetkét. Amint az is puha, levesszük a tűzről, és öt-tíz percig állni hagyjuk.

Forrón tálaljuk, hogy mindenki élvezhesse a friss és ízletes gulyáslevest.

Káposztás galuska sült baconnal, olcsó és gyors ráadásul nagyon finom

Sütés nélküli gyümölcsös, krémes torta, egyszerű és fincsi

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!