Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ha van egy kis maradék krumplipüré, mindig ezt a receptet készítem el

hirdetés

Elkészítés

Lehet a lisztből kicsit kelleni fog még bele, egy puha tésztát kell kapjunk, mikor kinyújtottad, másfél centire kell nyújtani vagy ahogy szeretnéd. Pohárral is ki lehet szaggatni, vagy elvágod őket egy éles késsel. Ahogy te szeretnéd és süssük zsírban. Ha frissen készítjük a krumplit teljesen kihűtjük, és utána gyúrjuk.

Gabriella Kolompár konyhájából!

Forrás: ketkes

További érdekességek:

Az egész pitypang ehető, de sokan nem tudják, hogy a gyökere az igazi kincs

Ez a legerősebb és legolcsóbb természetes műtrágya és rovarirtó, sokan mégsem ismerik

Ez a legfinomabb házi bodzaszörp – bombabiztos recept

2 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!