ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Füstölt csülköt készítettem, addig csipegettük, hogy végül nem maradt a bablevesbe

hirdetés

Füstölt csülköt készítettem, addig csipegettük, hogy végül nem maradt a bablevesbe

A füstölt csülök a magyar konyha egyik ikonikus alapanyaga, amely évszázadok óta jelen van a hazai étkezési szokásokban. Gazdag, füstös íze és omlós állaga teszi igazán különlegessé, amit számtalan módon lehet elkészíteni és tálalni. Legyen szó egy ünnepi ebédről vagy egy hétköznapi vacsoráról, a füstölt csülök mindig biztos választás, ha valami igazán laktató és ízletes ételre vágyunk.

Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem

Hozzávalók:

  • 1 db füstölt csülök
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 db babérlevél
  • 1,5 kg krumpli
  • 4 fej hagyma
  • Egy kevés só
  • Egy kevés bors
  • 25 dkg szalonna

A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!