A fasírt elkészítése:
A darált húst dolgozd össze alaposan a reszelt sajttal,tojással,fokhagymával, reszelt hagymával és a jól kinyomkodott áztatott zsemlével, petrezselyemmel.Ezután ízesítsd a sóval, borssal, pirospaprikával a szájízed szerint. A bacont ne használd fel itt még!
Ha jól összedolgoztad a húsos masszát, formázz belőle fasírt golyókat ( ne túl nagyokat) majd tekerd körbe mindegyik darabot a félbevágott baconnel.
Ajánlott cikk: Itt van anyukám tökéletesre fejlesztett bejgli receptje, rengeteg köszönő levelet kaptam már miatta
Sütőpapírral bélelt tepsibe tedd egymás mellé a baconbe göngyölt fasírtokat és 180 fokon, légkeverős üzemmódban süsd addig míg a bacon megpirul!
Jó étvágyat kívánunk!
Tetszett a recept? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elkészíthessék!
Ajánló az ünnepekre: Így készül a tökéletes karácsonyi rántott ponty