Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ezt a sült oldalast még a nagymama is megirigyelné – próbáld ki te is

Megosztás Facebookon
Küldés e-mailben
hirdetés

Elkészítés:

A feldarabolt oldalast tedd egy nagy tálba, és alaposan dörzsöld be sóval, borssal és fokhagymagranulátummal (vagy a húsba rejtett fokhagymagerezdekkel). Kenj ki egy tepsit sertészsírral, majd helyezd bele az oldalast.

Fedjük le a tepsit alufóliával, és helyezzük 180°C-ra előmelegített sütőbe. Süsd így 40-45 percig, hogy a hús átpuhuljon.

Vedd ki a tepsit a sütőből, távolítsd el az alufóliát, és fordítsd meg a húst. Tedd vissza a sütőbe, és süsd további 25-35 percig, amíg az oldalas kívülről szép aranybarnára és ropogósra nem pirul.

Kép forrása: Rebeka Mészáros

10 tipp, amitől olyan lesz az almás pitéd, mint gyerekkorodban

    3 / 3

    Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

    Megosztás Facebookon
    Küldés e-mailben
    hirdetés
    hirdetés
    hirdetés
    error: Content is protected !!