ÉrdekesMagazin.hu

hirdetés

Ezt a hagymás, ecetes rántott halat már régebben készítettem, nem biztos hogy mindenki ismeri, pedig nagyon finom

hirdetés

Ezt a hagymás, ecetes rántott halat már régebben készítettem, nem biztos hogy mindenki ismeri, pedig nagyon finom

Ez a recept nemcsak a hal szerelmeseinek, hanem azoknak is ideális, akik valami újdonságra vágynak a konyhában. Az elkészítése némi előkészületet igényel, de a végeredmény minden percet megér. A pontyszeleteket hagyományos módon kirántjuk, majd egy pikáns ecetes lében érleljük, ami különleges ízt és textúrát kölcsönöz a halnak.

Hagyományos gulyás leves, ezt a receptet mindenki elkéri tőlem

Hozzávalók:

  • Pontyszeletek (mennyiség ízlés szerint)
  • Liszt, tojás, zsemlemorzsa (a rántáshoz)
  • Olaj (a sütéshez)
  • 2-3 db babérlevél
  • Egész bors
  • Szegfűbors
  • 2 evőkanál mustármag
  • 2 nagy fej hagyma

Salátaléhez:

  • Víz
  • Ecet (ízlés szerint, kb. 1-2 dl)
  • Cukor

A cikk folytatódik, kattints a hirdetés alatt a következő gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés

Üdvözlünk az ÉrdekesMagazin.hu-n! Nálunk érdekességeket, recepteket, kertészeti cikkeket, híreket, naprakész információkat találhatsz . Jó időtöltést, olvasgatást kívánunk! Szép Napot!

hirdetés
error: Content is protected !!