hirdetés
Ezért ne süsd soha a tojást napraforgóolajban
Általában mindenki ha rántottát készít napraforgóolajban süti ki, pedig nem is gondolnák, hogy mekkora hibát követnek el
A legnagyobb séfek és szakácsok is azt vallják, hogy a rántotta akkor lesz tökéletes ízű és egészséges, ha vajban sütjük meg a tojást. A tükörtojás sokkal egyedibb ízű és szép selymes állagú lesz ha vajon sütjük. A tojások legyen az tükör vagy rántotta, ha zsírral vagy olívaolajjal sütjük nehéz, zsíros ízűvé válik. Ezért javasoljuk a vajon sütést, hiszen így több élvezeti értéket nyújt számunkra.
Rántottát és tükörtojást sütni napraforgó olajban nem ajánlatos, mert a sütés során ami hasznos anyag az mind elvész, mindenképp vajon ajánlott sütni, ha az nincs épp kéznél akkor az olívaolaj a második opció ami még nem olyan káros.
Ajánlott cikk: 7 csillagjegynek megjön a változás szele 2025 első 2 hónapjában, ők azok: