Ezért dobj kenyeret a húslevesbe! Erről még tuti nem hallottál!
Nagyon szeretjük azokat a házi praktikákat, amelyek megkönnyítik a mindennapokat! Ezért most összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot a kenyér felhasználásával kapcsolatban.
Ajánló: Szilvásgombóc recept, már évek óta nem csináltam
A húsleves gyakran zsírosabbá válik, mire elkészül, ami nemcsak az egészségünkre, de az emésztésünkre is kedvezőtlenül hathat. Van azonban egy egyszerű megoldás erre:
Ha egy szelet kenyeret pár másodpercre a levesbe teszünk, majd eltávolítjuk, az felszívja a levesben lévő felesleges zsírt, így csak a szükséges mennyiség marad benne. Arra vigyázzunk, hogy ne hagyjuk túl sokáig a kenyeret a levesben, mert ha szétázik, „kenyeres húsleves” lesz a végeredmény. Erre a célra a legjobb egy kissé szárazabb kenyér.
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!