hirdetés
Ez az igazi, hagyományos székelykáposzta recept, örök retro étel marad
A székelykáposzta rendkívül finom és laktató fogás, amit a hideg hónapokban különösen szívesen fogyasztunk. Az ünnepi asztalok elengedhetetlen része, különösen karácsonykor, amikor egyetlen családból sem hiányozhat. Érdemes többféle húst használni hozzá, és füstölt húsokkal, valamint kolbásszal gazdagítani az ízét. A székelykáposzta másnapra még finomabb lesz, ezért érdemes nagyobb adaggal készülni.
Hozzávalók (8 személyre):
- 15 dkg füstölt húsos szalonna
- 1 fej hagyma
- 1 evőkanál fűszerpaprika
- 1 kg sertéslapocka
- 15 dkg füstölt kolbász
- 1 kg savanyú káposzta
- 2 darab babérlevél
A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!