Kertészeti cikkek, érdekességek receptek magazinja! Segítségünkkel megtanulhatsz sok dolgot a növényekről, virágról, ágyasokról, kertről, veteményesről, valamint hogy hogyan termeszthetsz zöldséget, gyümölcsöt otthon.

hirdetés

Ez az igazi, hagyományos székelykáposzta recept, örök retro étel marad

Ez az igazi, hagyományos székelykáposzta recept, örök retro étel marad
hirdetés

Ez az igazi, hagyományos székelykáposzta recept, örök retro étel marad

A székelykáposzta rendkívül finom és laktató fogás, amit a hideg hónapokban különösen szívesen fogyasztunk. Az ünnepi asztalok elengedhetetlen része, különösen karácsonykor, amikor egyetlen családból sem hiányozhat. Érdemes többféle húst használni hozzá, és füstölt húsokkal, valamint kolbásszal gazdagítani az ízét. A székelykáposzta másnapra még finomabb lesz, ezért érdemes nagyobb adaggal készülni.

Hozzávalók (8 személyre):

  • 15 dkg füstölt húsos szalonna
  • 1 fej hagyma
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1 kg sertéslapocka
  • 15 dkg füstölt kolbász
  • 1 kg savanyú káposzta
  • 2 darab babérlevél

A recept folytatásáért, a reklám alatt kattints a tovább gombra!

1 / 2

Kövesd az ÉrdekesMagazin cikkeit a Google Hírekben!

Ez tetszett, megosztom!
hirdetés
hirdetés
error: Content is protected !!